fbpx

Mide Tüpü Ameliyatı

Gastrik sleeve cerrahisi en popüler bariatrik cerrahi türlerinden biridir çünkü etkilidir ancak gastrik bypass gibi diğer tıbbi prosedürler kadar karmaşık değildir. Bununla birlikte, bu cerrahi prosedürlerle ilgili en büyük sorunlardan biri yüksek fiyatlarıdır.

Sonuç olarak, aşırı kilodan muzdarip birçok insan diğer ülkelerde cerrahi bir prosedür geçirmeyi düşünmektedir. Bu riskli bir karar. Amerika Birleşik Devletleri’nde veya Birleşik Krallık’ta yaşadığınızda tek yapmanız gereken cerrahınızı seçmektir. Ancak yurtdışında ameliyat olduğunuzda bu aynı şey değildir. Operasyonunuzun başarısını etkileyen farklı faktörler hakkında çok fazla bilgiye ihtiyacınız var. Dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası hastalarla Surgery TR, Türkiye’deki gastrik sleeve prosedürleri için en iyi seçenek haline geldi. Mide kolları konusunda deneyimli cerrahları ve uzmanlarıyla Surgery TR;

  • Son teknoloji ile donatılmış ve uluslararası akredite olmuş son derece lüks hastaneler
  • “Hasta merkezli” bir yaklaşım benimseyen harika bir sağlık ekibi
  • Ameliyat öncesi ve sonrası destek ve iletişim sağlayan ilgili cerrahlar
  • Her Şey Dahil Tıbbi Sağlık Paketleri ile ekonomik ve kaliteli bir işletme süreci

Türkiye’de Mide tüpü ameliyatı olmak, sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermeyi hedefleyen kişiler için en ideal tedavi yöntemidir. Surgery TR, anlaşmalı uzman cerrahları ve uluslararası akredite hastanelerde sahip olduğu en son teknoloji sayesinde minimal invaziv ve düşük riskli obezite cerrahisi sunmaktadır.

Mide tüpü ameliyatı için neden Türkiye’yi seçmelisiniz?

Mide tüpü ameliyatı geçirmenin faydaları şunlardır:
  • Uygun fiyatlar (ABD ve İngiltere’ye kıyasla) artı yüksek kaliteli tıbbi teknoloji,
  • Hem hastalar hem de aileleri için turist deneyimi ve sağlık hizmetlerinin birleşimi,
  • Yüksek kaliteli klinikler ve hastaneler,
  • Türkiye’de turizmin ana sanayi olarak ilerlemesi nedeniyle cerrahi tedavi öncesi ve sonrası konaklamanız için yüzlerce lüks ve konforlu otel bulunmaktadır,

Hastalar ülkelerine dönmeden önce kapsamlı bir şekilde taranacak ve sağlıkları değerlendirilecektir. Ameliyattan sonra, profesyoneller sizi değerlendirecek ve ülkenize dönmeden önce beslenme rehberliği sağlayacaktır.

Her yıl Amerika Birleşik Devletleri, Yunanistan, Çin, Almanya, ispanya, Japonya, Mısır, ingiltere, italya, Fransa, Güney Afrika, Belçika, Hollanda, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri ve diğer birçok ülkeden yüzlerce obez hasta Türkiye’ye geliyor. aralarında farklı ameliyat türleri için Türkiye’de mide manşonu en popüler ameliyat türlerinden biridir.

Türkiye neden Mide tüpü Ameliyatı Yapılacak En Ucuz Ülke?

Amerika Birleşik Devletleri’nde Mide tüpü ameliyatının maliyeti ortalama 18.000 € ile en yüksektir. Birleşik Krallık’ta insanlar yaklaşık 10.000 € ödemek zorunda ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde maliyet neredeyse 8.000 €. Mide tüpü ameliyatının maliyetinin yaklaşık 4.800 € olduğu Çek Cumhuriyeti ve Meksika gibi diğer bazı ülkelerde fiyatlar diğer bölgelere göre daha düşüktür, özellikle fiyatların 6.000 € ile 7.000 € arasında değiştiği Polonya ve Almanya’da. €. Ancak yine de Türkiye’de Mide tüpü ameliyatı en ucuz olanıdır ve Türkiye’de yapılan harcamalar ve genel yaşam maliyeti yukarıda belirtilen diğer ülkelere göre daha düşük olduğu için mantıklıdır. Ayrıca, bu sadece gerçek ameliyatın maliyeti değil, aynı zamanda Mide tüpü tıbbi paketleri de ulaşım, hasta konaklama, otel konaklama, çeviri vb. Içerir.

Türkiye’de Mide tüpü Ameliyatı Olmak Güvenli midir?

Türkiye, estetik ameliyatı başarıyla gerçekleştiren dünyanın en iyi ülkelerinden biridir. Cerrahlar, doktorlar, hemşireler ve tüm sağlık personeli yüksek eğitimli ve disiplinlidir. Öte yandan, doktorlar üniversitelerde oldukça ayrıntılı ve kapsamlı bir eğitim almaktadır. Ek olarak, pratik yapmak, deneyimli cerrah ve doktorlara danışmak ve çeşitli stajlar yoluyla sahada yer almak için birçok fırsatları vardır.

Türkiye’deki operasyonların maliyeti söz konusu olduğunda, fiyatlar örneğin bir Avrupa ülkesine göre çok daha ucuz olduğu için Türkiye’de ameliyat olmak yine daha iyi bir seçenek. Türkiye’de daha ucuz olmasının nedeni temel olarak düşük işçilik maliyetleri ve döviz kurlarındaki farklılıklardır. Ayrıca Türkiye’de her şey dahil plastik cerrahi paketleri (tıbbi tedavi, ilaçlar, konaklama, tüm transferler, uçuşlar ve çeviri hizmetleri dahil), hastalarına indirimli fırsatlar ve anlaşmalı deneyimli cerrahlar sunan klinikler bulunmaktadır.

Bu nedenle yukarıda bahsedilen tüm imkanlar sayesinde Türkiye’de ameliyat olmanın tamamen güvenli olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Türkiye’de Mide tüpü Ameliyatının Maliyeti Ne Kadardır?

Türkiye’de Cerrahi TR ile Mide tüpü ameliyatı olan kişiler her şey dahil paketlerden yararlanabilir. Bu Her Şey Dahil Sağlık Paketlerine; Ameliyat ücreti, hasta bakımı, yabancı dil bilen sağlık ekibi, konaklama, uçak bileti ve transfer hizmetleri dahildir.

Ayrıca Türkiye’de mide manşonuna sahip olmanın maliyeti hastaneye, cerraha ve ekibe ve hastanın sağlık durumuna göre değişmektedir. Ancak Türkiye’de yapılan Mide tüpü ameliyatının maliyeti Avrupa ülkelerine göre %50-60 daha ucuzdur.

Türkiye’nin ameliyat işlemlerinde düşük işçilik maliyeti, çok sayıda sağlık turistine ev sahipliği yapması ve döviz kurlarındaki farklılıklar nedeniyle Türkiye’de Mide tüpü ameliyatı olma maliyeti ekonomik olarak daha uygundur.

Mide tüpü Ameliyatı Nedir?

Sleeve Gastrektomi, midenin yaklaşık% 75’ini çıkararak ve sindirim sistemini değiştirerek kilo vermeyi amaçlayan cerrahi bir işlemdir. Gastrik Sleeve kilo kaybı, ameliyat sonrası iyileşme sürecini çok daha hızlı hale getirmek için laparoskopik cerrahi tekniği kullanılarak genel anestezi altında yapılır ve iyileşme süresi genellikle 2-3 hafta arasındadır.

Laparoskopi kullanılarak yapılan Mide tüpü ameliyatında kesiler karın üst kısmında küçük yapılır. Mide tüpü ameliyatı geçirmiş kişiler işlem sonrası çok az yemek yiyerek tok hissedeceklerdir.

Mide tüpü Ameliyatı için Aday Özellikler

  • 35 Yaş ve üzeri olanlar,
  • Obezite nedeniyle yüksek tansiyonu ve tip 2 diyabeti olanlar,
  • Düzenli spor ve sağlıklı beslenmeye rağmen kilo veremeyenler,
  • Psikolojik olarak yaşam tarzlarını ve yeme alışkanlıklarını değiştirmeye hazır olanlar.

Türkiye’de Mide tüpü Ameliyatının Maliyeti

Her Şey Dahil Paketlerden Ameliyat TR ile Türkiye Mide Kol Ameliyatı olacak kişiler yararlanabilir. Bu Her Şey Dahil Sağlık Paketlerinde; ameliyat ücreti, yabancı dilde konuşan hasta bakımı ve sağlık ekibi, konaklama, uçak bileti ve transfer hizmetleri yer almaktadır.

Ayrıca Türkiye’de Mide Manşonu Ameliyatı olmanın maliyeti hastaneye, cerraha ve ekibe ve hastanın sağlık durumuna göre değişmektedir. Ancak Türkiye’de yapılan Mide tüpü ameliyatının maliyeti Avrupa ülkelerine göre %50-60 daha ucuzdur.

Türkiye’nin operasyonel prosedürlerdeki düşük işçilik maliyeti, çok sayıda sağlık turistine ev sahipliği yapması ve döviz kurlarındaki farklılıklar nedeniyle Türkiye’de Mide tüpü ameliyatı olma maliyeti ekonomik olarak daha uygundur.

Türkiye’de Mide Tüpü Ameliyatı neden en iyisidir?

Dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası hastalarıyla Surgery TR, Gastrik Sleeve prosedürleri için Türkiye’deki en iyi seçenek haline gelmiştir. Kol gastrektomisinde deneyimli ve uzman cerrahları ile Surgery TR;

  • Son teknoloji ile donatılmış ve uluslararası akredite olmuş son derece lüks hastaneler
  • “Hasta merkezli” bir yaklaşım benimseyen büyük bir sağlık ekibi
  • Ameliyat öncesi ve sonrası destek ve iletişim sağlayan ilgili cerrahlar
  • Herkesle ekonomik ve kaliteli bir çalışma süreci-
  • Kapsayıcı Tıbbi Sağlık Paketleri
  • Ameliyat Sonrası Talimatlar

Obezite tedavisi, hızlı beslenmenin ötesinde kendinden emin ve sorumlu bir duruş gerektirir. Doktor tarafından hazırlanan kişiye özel diyet planına dikkat etmeniz ve takip etmeniz gerekir.

Vücudunuza son derece zararlı olan dehidrasyonu önlemek için cerrahınızın verdiği su tüketimini takip edin.

  • Yemekten sonra en az 30 dakika sıvı içmemelisiniz.
  • Ameliyattan bir ay sonra alkol ve sigara tüketmeyi bırakmalısınız.
  • Kilo verme ameliyatından sonra yedikleriniz ve içtikleriniz hızlı bir şekilde ince bağırsağınıza gidebilir. Bu, ani baş dönmesi, hızlı terleme ve mide bulantısı gibi olumsuz olaylara yol açabilir. Bu nedenle çok yavaş yemeli ve içmelisiniz.
  • Protein oranı yüksek ve yağ oranı düşük yiyecekler tüketmelisiniz.
  • Kafein tüketimi de dehidrasyona neden olabilir. Bu nedenle bir süre kahve içmeyi bırakmalısınız.
  • Doktorunuz tarafından önerilen takviyeleri ve vitaminleri kullanmalısınız.
  • Yağsız kıyma, süzme peynir, pişmiş mısır gevreği, pişmiş sebzeler, çırpılmış yumurta gibi iyice püre haline getirilebilen yiyecekleri kolayca tüketebilirsiniz.
  • Kadın hastalar kilo verme ameliyatından sonra 12 ila 18 ay hamilelikten kaçınmalıdır.